KLASSIEKE GELAATSVERZORGING MET KALAHARI OF THERANAKA

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

ANTI-AGEVERZORGING MET 30MIN. SKNGYM-MASSAGE

Met Esthemax  uit de U.S.A. tillen we de Anti-Ageverzorgingen naar een hoger niveau! Door middel van een stretchbal, mijn handen en de SKNGym tool beleeft u een massage die alle spieren in het gelaat aan het werk zet maar ook worden de afvalstoffen mooi afgevoerd, daarna gaan we verder met de verschillende maskers, een crèmemasker of een Jellymasker of een No Tox Botoxmasker maken we de verzorging helemaal compleet en gaat u met een mooi resultaat naar buiten! De massage duurt 30min!

  • WARMING UP De Warming Up is gericht op het stretchen en opwarmen van de gezichtsspieren en het stimuleren van de doorbloeding, waardoor de daaropvolgende high impact work-out extra effectief is. We werken hierbij zowel manueel als met de SKNball.
  • HIGH IMPACT WORK-OUT Intensieve grepen worden afgewisseld met face cardio om zowel bindweefsel, spieren én aanhechtingen te stimuleren. De work-out concentreert zich op het liften van de huid, het sculpten van de contouren en het verminderen van rimpels en lijntjes. Er wordt manueel en met de SKNsculpt gewerkt.
  • COOL DOWN In deze fase wordt de huid weer tot rust gebracht. Tijdens de Cool Down worden verschillende afvoerende en ontspannende grepen afgewisseld met de SKNball. De Cool Down zorgt ervoor dat losgekomen afvalstoffen richting de lymfen afgevoerd worden. De klant komt hierbij volledig tot rust. Ontdek de verschillende mogelijkheden op de volgende pagina.

HUIDVERBETERING MET APPARATUUR

MASSAGES

WELLNESS MET THERANAKA

Theranaka is een innovatief en uniek spa-assortiment met een overvloed aan exotische aromatische geuren met natuurlijke kruideninfusies en gereputeerde genezende eigenschappen. Laat u onderdompelen in de hemelse aroma's en unieke behandelingen van Theranaka!

PEDICURE EN MANICURE

LASERONTHARING

WIMPERS EN WENKBRAUWEN

WAX-BAR