Kalahari heeft als missie om bij iedere behandeling een zichtbare huidverbetering te geven aan de klant.
Ieder retailproduct moet doen wat het beloofd en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.
Het Kalahari assortiment is meer dan een natuurlijke huidverbeterende behandeling,het is een ervaring uit Afrika zelf.De kleuren van de aarde,de ruwe texturen en de zeldzame geuren zorgen voor een intieme reis die de oude geheimen van Afrika in contact brengt met de gebruiker door middel van aanraking,geluid,geur en visuele interactie.

Elke behandeling is specifiek aangepast om te voldoen aan de behoeften van het individu en creeeren samen de ultieme wellness beleving.
De producten van Kalahari zijn natuurlijk,worden niet getest op dieren,de meeste verpakkingen zijn recycleerbaar en herbruikbaar.En de producten zijn vrij van parabenen,sulfaten,derivaten,isopropyleen Glycol,Formaldyhede en minerale olien.

Kalahari steunt verschillende projecten in Afrika.
Door de aankoop van een Kalahari product steunt u het Kalahari Food Programme,deze versterkt goede voeding en ondersteuning aan kinderen en hun families,Medical Outreach programme,verschillende gemeenschappen ontvangen in heel Zuid Afrika gratis medische zorg.

Voor te werken aan een gezondere huid heeft Kalahari een behandelplan opgesteld zodat de tolerantie van de huid opgebouwd kan worden,vraag ernaar wanneer u aan echte huidverbetering wil werken en ik sta u bij met raad en daad!

Voor elk huidtype een aangepaste verzorging,de verzorgingen varieren van €70 tot €90.

 

********************************************************************************************************************************************************************************

**********EXTRA BIJ TE BOEKEN **********

-Radiofrequentiemassage met apparatuur (liftend en verstrakkend) i.p.v. klassieke massage +€15

-Bindweefselmassage manueel (diepe rolmassage voor lifting en aanmaak collageen en elastine) i.p.v. klassieke massage +€15

-Chemische fruitzuurpeeling (in overleg,huid moet gewend zijn aan Kalahari) +€20

-Microneedling enkel ogen     +€25

-Eye treatment met VITAMINE C   +€10

-Neck & décolleté treatment met VITAMINE C+€15

-Dermaplaning                                           +€25