MULTITECHNIEK GELAATSVERZORGING @Celestetic Belgium

Combineer tot 3 technieken!

De Multi- Techniek huidverbeterende gelaatsverzorging is ontwikkeld om u de vrijheid te geven in het aanpassen van de zorg aan elke klant, elk huidtype en elk budget. De gebruikte technieken komen uit het gebied van de medische esthetiek. De producten die gebruikt worden staan bekend voor hun huidverbeterend effect, hooggedoseerde ingredienten en formules die een écht biologisch effect hebben op de huid.

De producten van Celestetic zijn gemaakt in het eerste Belgische laboratorium voor medi-esthetiek.

1) REINIGEN VAN DE HUID MET DE HYDRAPEEL

De Hydrapeel is een niet-invasieve reinigings,hydratatie- en revitalisatiemethode van het gelaat.
Ze combineert reiniging, hydratatie, verjonging, verheldering en antioxiderende bescherming.
De zuiging op basis van water en microbelletjes is een combinatie van niet invasieve technieken. Deze maken een diepere reiniging mogelijk door dode huid, zwarte puntjes en keratineresidu’s in de haarfollikels af te schilferen en weg te voeren. De haarfollikels worden vervolgens gehydrateerd en gevoed zodat de huid er weer zacht en schitterend uitziet.

2) ONVOLKOMENHEDEN BEHANDELEN MET DE PEELS 2.0

Peelings zijn behandelingen waar men een fruitzuur aanbrengt op de huid om een bepaalde gecontroleerde afschilfering van de meest oppervlakkige lagen van de dermis te veroorzaken. Het doel van deze vernietiging is om de geexfolieerde lagen te regenereren en de natuurlijke productie van elastine en collageenvezels te stimuleren.

3) CELREGENERATIE MET MICRONEEDLING OF NAALDLOZE MESOTHERAPIE

Deze stimulering van de dermiscomponenten zal de huidregeneratie triggeren, rimpels verminderen, de stevigheid van de huid versterken en onvolkomenheden verminderen. U kan kiezen uit:

Microneedlingpen: deze pen maakt kleine wondjes die voor het oog niet zichtbaar zijn,de serums worden ingebracht door naaldjes, de huid kan rood zien na de behandeling, de juiste thuisproducten is een echte must! Deze behandeling wordt NIET in de zomer uitgevoerd!

Naaldloze Mesotherapie NIEUW APPARAAT: door electrogolven worden de aangepaste serums ingebracht, dit kan het hele jaar toegepast worden en is perfect voor mensen die een fobie hebben voor naalden.

DE MOGELIJKHEDEN

  • Hydrapeel korte behandeling
  • Hydrapeel + dermaplaning
  • 1 Techniek + verzorging
  • 2 Technieken + verzorging
  • 3 Technieken + verzorging