Graag stel ik me aan u voor: ik ben Els Vanacker, gediplomeerd schoonheidsspecialiste gedurende 22 jaar in hart en nieren. Mijn salon is gevestigd aan de Heidestraat 35 in De Klinge. Mijn salon kenmerkt zich door de professionele en persoonlijke aanpak dat hoog in het vaandel staat.

In mijn sfeervol salon kunt u heerlijk relaxen zonder dat de telefoon rinkelt, u kan bij mij terecht voor professionele behandelingen op het gebied van huidverzorging en verbetering.

In het salon wordt gewerkt met de SALONNEPRO BIO producten. Dit is een heel gevarieerd merk zowel voor de klassieke verzorging als voor huidverbetering. In het gamma is alles aanwezig: reinigers, crèmes, serums, fruitzuurpeelings, mesococktails, bio-peeling… Door de stijgende vraag naar organische en biologische producten heb ik bij SALONNEPRO alles gevonden wat voor mij belangrijk is. De producten bevatten geen parabenen, siliconen, alcohol, minerale olien, sulfaten, geen van de 26 parfumallergenen, geen onnodige chemische toevoegingen!! De producten bevatten wel fruitextracten, plantaardige olien, hyaluronzuur, melkzuur, vitamine C en E, fruitzuur, salicylzuur, Aloe Vera, Shea butter, natuurlijke parfum!! AL DE PRODUCTEN ZIJN NIET GETEST OP DIEREN!!!!

Beautysalon Straal is aangesloten bij de Belgische Beautyfederatie wat staat voor professionaliteit,kwaliteit en vakkennis.

Hopelijk mag ik u snel begroeten zodat u stralend de deur uitgaat!

Stralende groet
Els Vanacker

salonnepro
lycon-wit-klein2
bellabaci-klein-wit
belgische-beauty-federatie