Deze behandeling is voor iedereen toegankelijk.

Dit is 1 van de populairste behandeling en ik ben trots dat ik een gediplomeerde specialiste ben in allerlei bindweefselmassages. Er wordt eerst een analyse gemaakt wat voor u de beste oplossing is.

Bindweefselmassage

Wat is bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren, de behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling ,door de stevige technieken wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd, door de huid goed te doorbloeden is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen.Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen, acne en verlies van stevigheid ontstaan.

Afhankelijk van uw doelstelling wordt de behandelfrequentie vastgesteld, u mag rekenen om te starten op 6 behandelingen:3X1 keer per week,3 weken rust,3X1 keer per week en daarna onderhouden om de 6 weken.

Thuis kan u door middel van cupping van het gelaat de spieren in vorm houden, dit is aan te raden maar geen verplichting maar u zal zien dat deze verzorging en cupping een echte verslaving wordt!! Meerdere klanten gingen u al voor en kijken uit naar de volgende behandeling.

De gelaat cups kan u bij mij in het salon aankopen.
Als u nieuwsgierig bent kan u de 45min. behandeling nemen, deze bestaat uit reiniging, massage (30min) en dagcrème.


Japanse face-liftmassage

Ook heb ik de opleiding van Japanse face-liftmassage genoten,hierbij wordt er op de gelaatsmeredianen gewerkt. Deze massage heeft een liftende werking op de spieren, is energetisch en toxische stoffen worden afgevoerd.


Prijzen

Anti-agemassage 45 min. €60,00

Reiniging, massage en dagcrème

Anti-agemassage 75 min. €90,00

Reiniging, peeling, warme kompressen, massage, crème masker en dagcrème

U kan de klassieke gelaatsmassage vervangen door de bindweefselmassage aan €15